ADR medewerker

Ondersteuning

Vrijwilligersondersteuning

Vrijwilligers hebben nood aan ondersteuning. Via deze rubriek proberen we zoveel mogelijk informatie, maar ook andere middelen ter beschikking te stellen. 

Steun bij activiteiten

ADR-Vlaanderen wil als koepel ADR-groepen ondersteunen om activiteiten te organiseren om nieuwe doelgroepen aan te trekken. Daarom kunnen ADR-groepen vanaf nu een aanvraag indienen bij ADR-Vlaanderen voor financiële steun. De voorwaarden en het verdere verloop van deze procedure vind je via onderstaande knop.

fondsenwervings-mogelijkheden voor ADR-groepen

Geld inzamelen om je projecten te verwezenlijken is niet altijd even makkelijk. Om je een handje te helpen vind je hier een overzicht van verschillende mogelijkheden voor fondsenwerving die interessant kunnen zijn voor ADR-groepen.

subsidiemogelijkheden voor ADR-groepen

Overheden bieden op verschillende niveaus subsidiemogelijkheden aan, maar het kan soms een hele doolhof zijn om daar je weg in te vinden. Om je een handje te helpen vind je hier een overzicht van verschillende subsidiekanalen die interessant kunnen zijn voor ADR-groepen. 

Inspiratie & opleiding

ADR-Vlaanderen heeft een nieuw inspiratieboek uitgegeven meer héél wat tips. Daarnaast bouwt ADR-Vlaanderen aan verschillende opleidingen. Neem gerust een kijkje in onze ADR-Academie

Publicaties ADR

ADR-Vlaanderen brengt regelmatig boeken, dossiers en sociale kaarten uit. Hier vind je het overzicht.

Publicaties TON

Hier verzamelen we alle documenten die The Open Network publiceert.

Mijn ADR login