ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Expo “Vrouwen in vormen en kleuren”

In het KAVA Congres Centrum in Antwerpen loopt momenteel de tentoonstelling “Vrouwen in vormen en kleuren”.  Deze tentoonstelling portretteert de vrouw als individu, haar kracht, haar vrolijkheid, haar kwetsbaarheid.  De expo, samengesteld door de kunstenaressen Daniela Gorbanescu – Ava Blanche – Avdia Van Art – Emi Zaneti is vrij toegankelijk en loopt nog tot 30 juni 2023.  Je dient wel vooraf een afspraak te maken met de kunstenaressen via 0483/66 88 04.

Avdia omschrijft het als volgt:

“De zoektocht, de vlucht naar onbekende lagen van de werkelijkheid en het innerlijke discours is kenmerkend voor elk van de kunstenaressen. Ze geven ons (via de gebruikte technieken) niet alleen een zicht van hun innerlijke kracht en vrolijkheid voor het leven. Tegelijkertijd reizen ze samen met ons door kleuren en vormen naar een prachtige kunstwereld waar we de schaduwen van de vlammen in de grot kunnen zien. Vrouwen, de mooiste wezens van de wereld, kunstenaressen met een gevoelige snaar voor alles wat schoonheid betekent, moeders, dochters, echtgenoten, zussen — deze facetten van “vrouw zijn” kunnen jullie, het publiek, herkennen en hopelijk bevorderen.

Vrouwen zijn divers: ze schilderen met hart en ziel hun levenservaringen volgens hun intuïtie, passie voor kleuren en vormen die ze waarnemen en met generositeit geven ze hen bloot aan hun publiek. Deze stellen niet alleen hun kunstwerken tentoon maar geven aan het publiek een stuk van hun dromen, hun ideeën en verlangens die onze wereld mooier en boeiender maakt. “__ Avdia Van Art

Datum

15 jul 2024

Tijd

De Hele Dag