ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Webinar 2 ‘Inleefreis Moldavië’

Wil jij een onvergetelijke ervaring beleven in een tot nu toe onbekend land? Vanaf maart 2024 organiseert ADR-Vlaanderen drie online-bijeenkomsten om jou beter te informeren over dit mysterieuze land. Telkens nodigen we enkele Moldavische sprekers uit om hun persoonlijke verhalen met u te delen over hun thuisland en regio.

Op donderdag 23 mei 2024 om 19.30 uur is Ina Chetroi de tweede gastspreker.

Ina gaat vertellen over haar regio Valeni (eco-village) gelegen in het zuiden van Moldavië.

De inleefreis is gepland rond het eerste weekend van oktober, tijdens het Nationale Wijnfeest van Moldavië. Wat is er nu beter dan deel te nemen aan deze unieke reis en te genieten van de Moldavische gastvrijheid terwijl je wordt ondergedompeld in de rijke cultuur van het land?

De online-bijeenkomsten voorafgaand aan de reis bieden een waardevolle gelegenheid om meer te weten te komen over Moldavië, de lokale tradities en de uitdagingen waarmee de bevolking wordt geconfronteerd. Door de verhalen van onze sprekers zal je een dieper begrip ontwikkelen van het leven in Moldavië en beter voorbereid zijn om alles uit jouw inleefreis te halen.

Grijp deze kans door je te registreren op de tweede online-bijeenkomst op donderdag 23 mei om 19.30 uur om je te laten  betoveren door het onbekende en ontdek de schoonheid van Moldavië.

Registreer je via de QR-code of klik hier

Datum

23 mei 2024
Verlopen!

Tijd

19.30 - 21.30