ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Fotografie

Ava-Blanche.jpeg

Voornaam

Ava

Naam

Blanche

Ik ben...

Ik ben op een nooit eindigende reis om nieuwe manieren te vinden om te innoveren en meer diepgang aan mijn werk toe te voegen.

MIJN MEEST CREATIEVE UITSPATTING

Ik beschouw elk nieuw werk als meest uitspattend, want mijn bepalende werkprincipes zijn gebaseerd op het tot stand brengen van een open dialoog tussen vorm en functie in alle aspecten van mijn kunstwerken.

Mijn Levensmotto

"Voor een kunstenaar is normaal zijn een ramp” – Jonas Mekas Ik ben op een nooit eindigende reis om nieuwe manieren te vinden om te innoveren en extra diepgang aan mijn werk toe te voegen. Een van mijn bepalende principes is het tot stand brengen van een open dialoog tussen vorm en functie in alle aspecten van mijn kunstwerken.

Wat Geeft mij kracht en energie?

Ik hou ervan om mijn verbeelding te evalueren, analyseren en op de proef te stellen, zowel in de dagelijkse activiteiten als op professioneel vlak, waar dat al een gewoonte is gezien de (foto-)grafische sector waarin ik actief ben. De enige en belangrijkste inspiratiebron is mijn grootmoeder, die mij heeft opgevoed tot mijn vijfde jaar. Zij is iemand die mij onvoorwaardelijk heeft gesteund bij al mijn activiteiten, al mijn projecten en al mijn gedurfde stappen om mijn eigen weg in de wereld te creëren. Dankzij haar heb ik ervoor gekozen mijn naam te veranderen. Deze naam, Ava Blanche, vertegenwoordigt mijn morele doel als kunstenaar en als persoon, namelijk het volgen van vreedzame paarden, het volgen van het licht en het zoveel mogelijk delen ervan.

Het grootste keerpunt in mijn leven

Er zijn verschillende leermomenten die ik heb meegemaakt, maar ik ben overtuigd dat elke ervaring telkens iets nuttigs leert en zolang ik ervan gebruik maak.

De grootste prestatie van je leven tot nu toe

Sinds het begin van mijn carrière heb ik mij erop gericht mijn talent en creativiteit te kanaliseren in betekenisvolle en krachtige resultaten. Ik ben trots op het werk dat ik doe, maar ook op de sterke relaties die ik heb opgebouwd met klanten en partners. Ik geloof heilig in hard werken, samenwerken en plezier maken.

Waar ken ik DR-Vlaanderen van?

Ik ben in contact gekomen met ADR-Vlaanderen tijdens de groepstentoonstelling “Vrouwen in kleuren en vormen” die in 2023 te Antwerpen plaatsvond. Daar heb ik mee schilderijen tentoongesteld. Sindsdien hadden we nog af en toe contact tot ik voor ADR-Vlaanderen kwam werken in oktober 2023 als grafisch ontwerper, fotograaf en creatieve adviseur.

Activiteiten die ik wil organiseren met ADR-Vlaanderen

Ik heb met veel plezier en trots al een project afgewerkt samen met ADR-Vlaanderen, genaamd “Neem Zeebrugge mee in handen”, die een extensie is van mijn bachelorproef.