ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Inleefreis door Moldavië​

Reis mee door Moldavië en ontdek dit mooi en mysterieus land.

Een eerste inleefreis door Moldavië is gepland voor begin oktober 2024, tijdens het Nationale Wijnfeest van Moldavië. Wat is er nu beter dan deel te nemen aan deze unieke reis en te genieten van de Moldavische gastvrijheid terwijl je wordt ondergedompeld in de rijke cultuur van het land? 

Vanaf maart 2024 organiseert ADR-Vlaanderen drie online-bijeenkomsten om jou beter te informeren over dit mysterieuze land, waarbij we enkele Moldavische sprekers uitnodigen om hun persoonlijke verhalen te delen over hun thuisland en regio.

De online-bijeenkomsten voorafgaand aan de reis bieden een waardevolle gelegenheid om meer te weten te komen over Moldavië, de lokale tradities en de uitdagingen waarmee de bevolking wordt geconfronteerd. Door de verhalen van onze sprekers zal je een dieper begrip ontwikkelen van het leven in Moldavië en beter voorbereid zijn om alles uit jouw inleefreis te halen. 

Voor meer informatie ga naar adrvlaanderen.be of neem contact op. met ons secretariaat via het nummer +32 14 014 40 31 63