ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR nieuws

Doe mee met de Belgisch-Roemeense quiz van ADR-Vlaanderen

Test je kennis!

De laatste tijd verschenen er verschillende artikels in de media over de Roemeense gemeenschap in België. Deze wordt wel eens de ‘onbekende gemeenschap’ genoemd. Zijn de Roemenen ook (nog) onbekend voor jou? Of ben je juist een echte ‘Romaniac’? Ook Roemeense Belgen worden uitgedaagd. Test je kennis en doe mee met de online quiz van ADR-Vlaanderen!

De ADR-quiz kent 4 rondes: toerisme, cultuur, sport en Roemenen in België. Er is ook een bonusronde waarbij je jouw kennis kan testen over ADR-Vlaanderen zelf. Op welke ronde haal jij de meeste punten?

We starten de eerste ronde op maandag 2 november 2020 en elke week (op maandag) wordt een nieuwe ronde gelanceerd. Deelnemen kan gratis via de website of via Facebook. Beantwoord de vragen vanuit je luie zetel, deel je score en daag vrienden uit om het beter te doen! Bovendien kan je elke week kans maken op een prijs om nog meer te weten te komen over België – Roemenië.

Wedstrijd De Slimste Roemeniëkenner

Neem het op tegen alle quizzers en doe mee met de wedstrijd. Heb jij de hoogste score (en de beste tijd) gehaald? Dan win je een jaarabonnement op het magazine Buna voor 2021! Bij elke ronde is er één abonnement te winnen ter waarde van 15 euro (inclusief verzending).

Om deel te nemen moet je je naam en e-mailadres opgeven. Dit gebruiken we enkel om de winnaar achteraf te kunnen contacteren en voor de nieuwsflash (je kan je steeds uitschrijven onderaan de mail). Elke ronde duurt een week (maandag tot zondag), de maandag daarna wordt de winnaar bekendgemaakt.

Veel quizplezier!