ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR-praatcafé over onze Roemeense buren

Het ADR-praatcafé brengt Roemenen en Vlamingen samen.

Het is vandaag moeilijker om spontaan nieuwe mensen te leren kennen op café, daarom ben je welkom op ons online praatcafé!

Het volgende praatcafé gaat door op donderdag 15 juli om 20 uur.

De inleiding verzorgd door Ewoud Vermote, filmstudent aan de LUCA School of Arts in Brussel.
Geïnspireerd door ons project ‘Oneindige Zuil – Coloana Infinitului’ ontstond bij Ewoud het idee om een filmproject op te zetten met een fictief verhaal om een monument op te richten in Roeselare als erkenning van de aanwezigheid van de Roemeense gemeenschap.
Dit concept wekt vragen op zoals: Is zo een ‘monument’ wel wenselijk? Waarom wel/niet? Hoe zou het er uit kunnen zien? Waar moet het geplaatst worden?

Stof genoeg om het ADR-praatcafé van morgen helemaal te vullen.

Iedereen is welkom bij het online café. Schrijf je in en we sturen je een e-mail met de link om deel te nemen. Er kunnen maximum 15 mensen deelnemen zodat iedereen de kans krijgt om iets te zeggen.

Afspraken

Tijdens het praatcafé mag iedereen zijn/haar verhaal vertellen en antwoorden op elkaar. Het is wel belangrijk dat dit met respect gebeurt en dat iedereen de kans krijgt om uit te spreken.

Een moderator zorgt voor een goed verloop, je moet zelf voor een drankje zorgen. We sluiten af rond 22 uur met een conclusie en een thema voor het volgende praatcafé.

Nog enkele tips:

  • Test op voorhand of je microfoon en camera werken
  • Zet je microfoon uit als je niets zegt, dit om storend achtergrondgeluid te vermijden. Vergeet je microfoon niet opnieuw aan te zetten als je iets wil zeggen!

Nog vragen, suggesties of opmerkingen? Dan kan je een mail sturen naar  info@adrvlaanderen.be.

locatie

ADR-praatcafé
Online evenement

Datum

15 jul 2021
Verlopen!

Tijd

20.00 - 22.00

organisator

ADR-Vlaanderen
Telefoon
+32 14 403 163
E-mail
info@adrvlaanderen.be
Website
https://adrvlaanderen.be/