ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Webinar 3 ‘Inleefreis Moldavië’

Wil jij een onvergetelijke ervaring beleven in een tot nu toe onbekend land? Vanaf maart 2024 organiseert ADR-Vlaanderen drie online-bijeenkomsten om jou beter te informeren over dit mysterieuze land, waarbij we enkele Moldavische sprekers uitnodigen om hun persoonlijke verhalen te delen over hun thuisland en regio.

Op donderdag 27 juni 2024 om 19.30 uur is Cristina Coadă de derde gastspreker.

Cristina gaat vertellen over twee locaties: ver twee locaties:

De inleefreis is gepland rond het eerste weekend van oktober, tijdens het Nationale Wijnfeest van Moldavië. Wat is er nu beter dan deel te nemen aan deze unieke reis en te genieten van de Moldavische gastvrijheid terwijl je wordt ondergedompeld in de rijke cultuur van het land?

De online-bijeenkomsten voorafgaand aan de reis bieden een waardevolle gelegenheid om meer te weten te komen over Moldavië, de lokale tradities en de uitdagingen waarmee de bevolking wordt geconfronteerd. Door de verhalen van onze sprekers zal je een dieper begrip ontwikkelen van het leven in Moldavië en beter voorbereid zijn om alles uit jouw inleefreis te halen.

Grijp deze kans door je te registreren op de tweede online-bijeenkomst op donderdag 27 juni om 19.30 uur om je betoveren betoveren door het onbekende, ontdek de schoonheid van Moldavië.

Inschrijven via deze link

 

locatie

online evenement

Datum

27 jun 2024
Verlopen!

Tijd

19.30 - 20.30

organisator

ADR-Vlaanderen
Telefoon
+32 14 403 163
E-mail
info@adrvlaanderen.be
Website
https://adrvlaanderen.be/