ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR nieuws

Wij zijn meesters in samenleven!

“Meesters in samenleven” is de campagne van De Federatie. Hiermee willen ze tonen hoe essentieel sociaal-culturele organisaties zijn in onze samenleving en waarom ze het méér dan waard zijn om in te investeren.

De campagnewebsite www.meestersinsamenleven.be toont de reikwijdte, de impact en het belang van het sociaal-cultureel werk. Je vind er een (staal)kaart van sociaal-culturele activiteiten verspreid over Vlaanderen (en daarbuiten). Een kleine greep uit de werkelijk ontelbare activiteiten die 160 sociaal-culturele organisaties en hun meer dan 14000 lokale groepen, dagelijks organiseren. Van de grootstad tot het kleinste ‘hol van Pluto’ in Vlaanderen. Samen goed voor maar liefst 10 miljoen deelnames, jaarlijks.

Wij doen mee!

Ook ADR-Vlaanderen en zijn groepen zijn meesters in samenleven. Op de kaart vindt je enkele activiteiten die ADR-groepen en/of ADR-Vlaanderen het afgelopen jaar hebben georganiseerd.

Ben je ook een meester in samenleven?

Deel dan een van de 10 boodschappen op sociale media en laat zien dat jou vereniging of groep ertoe doet! Zijn jullie meesters in solidariteit, in ontmoeten, in veel doen met (te) weinig of nog iets anders?