ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Ben je gebeten door communicatie? Zou je graag ervaring opdoen in het ontwerpen en schrijven van een magazine? Of zou je graag je jarenlange redactionele vaardigheden ten dienste stellen van het goede doel? Dan ben je bij ADR-Vlaanderen op het juiste adres.

ADR-Vlaanderen is een koepelorganisatie van meer dan 60 vrijwilligersgroepen verspreid over Vlaanderen die allemaal projecten ondersteunen in Roemenië. Samen bouwen zij mee aan een solidaire en duurzame samenleving ginder in Roemenië maar ook hier in Vlaanderen.

Vijf keer per jaar publiceert ADR-Vlaanderen een magazine waarin ze de vele vrijwilligers informeert over de projecten in Roemenië, over activiteiten hier in Vlaanderen, over de Roemeense samenleving en over de relatie tussen België en Roemenië.

Voor dit magazine zijn we op zoek naar een redacteur/redactrice die meehelpt met het ontwerpen en schrijven van het magazine.

PROFIEL

Taakomschrijving

JOUW TAKEN

WIJ BIEDEN JOUW

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Stuur dan voor 19 januari een mail met een korte motivatie naar ja*************@ad***********.be. Wij nodigen je dan uit voor een gesprek op ons kantoor (Korte Begijnenstraat 18, 2300 Turnhout).

Nog niet ingeschreven voor de familiedag in Bokrijk?