Zorg alvast voor een gezellige plek naast de kerstboom want het laatste nummer van Buna wordt volgende week verstuurd naar alle abonnees. Speciaal in deze editie: een kortingscode voor het boek ‘samenwerken met Roemenen’ van Ewout van den Engel.

Je leest in dit nummer onder andere:

Daarnaast zijn er ook de vaste rubrieken: Roemeniëwerkingen, Roemeense Belgen, Viata Traditionala (Ţuica), geldzaken (5 leu: George Enescu), vakantietip (op culinaire reis door Roemenië: van Oltenia tot Moldova), Flies@Boekarest (Kerstmis op afstand), het recept (smoutebollen) en de fotorubriek aan het einde.

Actie boek ‘samenwerken met Roemenen’

Naar aanleiding van het interview met Ewout van den Engel kunnen Buna-lezers en sympathisanten van ADR-Vlaanderen een papieren exemplaar aankopen voor de prijs van het e-boek! Bovendien betalen ze geen verzendkosten. Je betaalt dus 15,77 euro in plaats van 21,07 euro.

Ga naar www.mkbsocial.nl/adr. Vul je gegevens en de actiecode ADR25 in.
Let op: deze actie is geldig tot en met 31 januari 2021 en kan enkel gebruikt worden met een adres in België of Roemenië.

Heb je toch liever het e-book? Dat is verkrijgbaar via kobo.com. Nieuwe leden ontvangen 10 dollar tegoed.

Verleng je abonnement voor 2021

Neem ook in 2021 opnieuw een abonnement en wordt verder voorzien van Roemeens-Belgische verhalen, interviews, vakantietips, recepten en meer. Je kan makkelijk een abonnement nemen via de ADR-webshop.

Wil je een abonnement cadeau doen voor de eindejaarsfeesten? Dat kan in 3 stappen. Waarbij je een gepersonaliseerde cadeaukaart kan downloaden en afdrukken of digitaal doorsturen.

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk de Buna van december 2020 nu al gedeeltelijk online.