ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR nieuws

Nieuwsbrief

Elke ADR-groep die betalend lid wordt van ADR-Vlaanderen krijgt één gratis jaarabonnement: een voordeel van € 13. Jullie kiezen zelf aan wie deze nieuwsbrief verstuurd wordt. Bovendien houdt ADR-Vlaanderen jullie gemeentebestuur op de hoogte. De schepen Internationale Samenwerking of de schepen die jullie aanduiden, ontvangt eveneens een ADR-Nieuwsbrief.

INDIVIDUEEL ABONNEMENT
Je kan ook een individueel abonnement nemen op de ADR-Nieuwsbrief. Voor een bedrag van € 13 ben je voor een jaar voorzien van Roemeense actualiteit, toerisme & reisinformatie, geschiedenis, cultuur, nieuws uit de Roemeniëwerkingen in Vlaanderen, jongerennieuws, medisch nieuws, …

Hoe kan je je abonneren? Stort € 13 op het rekeningnummer van ADR-Vlaanderen vzw:
BE90 7785 9751 7732
BIC: GKCCBEBB
Vermelding: Abonnement ADR-Nieuwsbrief (jaartal)

Kadotip! Verras één van je vrijwilligers of bestuursleden door hem/haar een abonnement op de ADR-Nieuwsbrief cadeau te geven!

ADR Flash

Wil je liever digitaal op de hoogte gehouden worden over de activiteiten van andere lokale groepen en van ADR-Vlaanderen? Dat kan. ADR-Vlaanderen stuurt wekelijks een kort Flash-bericht met de laatste nieuwtjes over en uit Roemenië. Inschrijven kan op onze homepagina.

Archief Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief november 2016
Nieuwsbrief juli 2016
Nieuwsbrief maart 2016
Nieuwsbrief januari 2016