ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR nieuws

Uitleendienst

Volgende materialen kunnen worden uitgeleend. De materialen moeten op het ADR-secretariaat afgehaald en teruggebracht worden.

Audiovisueel

  • dataprojector
  • groot projectiescherm (2m- 2m)
  • klein projectiescherm (1m80-2m)
  • booster en/of CD speler
  • microfoon

Mediasi Lier 27 en 28 april 2013

Uitleenbox toerisme

De werkgroep ADR Toerisme beschikt over een uitleenbox met  Roemeense muziek, vlaggen van Roemenië en ADR-Toerisme,  informatiefolders en beeldmateriaal om toerisme naar Roemenië te  promoten. Deze box kan gratis uitgeleend worden op het ADR-  secretariaat.

Vlaggenstaander

Vlaggenstaander

De afgebeelde vlaggenstaander kan gratis uitgeleend worden op het ADR-secretariaat, maar ook bij de verantwoordelijke in jouw regio.

Tentoonstelling ‘grenzeloos’

Het Limburgs Platform Roemeniëwerkingen ontwikkelde in 2014 een tentoonstelling in het thema ‘Grenzeloos’. De tentoonstelling omvat informatie over 25 jaar samenwerking tussen Vlaanderen en Roemenië, evenals informatie over de verschillende Roemeniëwerkingen. Deze tentoonstelling of onderdelen ervan, kunnen eveneens uitgeleend worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven vind je enkele afbeeldingen van de roll-ups uit de tentoonstelling. Bekijk alle onderdelen van de tentoonstelling door op deze link te klikken.

Infostand ADR-Vlaanderen

IMG_3513ADR-Vlaanderen heeft een mooie promotie stand. Deze kan gebruikt worden om op te stellen bij lokale activiteiten. Zo kunnen jullie vrienden, sympathisanten en voorbijgangers op een professionele manier informeren over jullie engagement in Roemenië.