ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR-praatcafé

Het ADR-praatcafé brengt Roemenen en Vlamingen samen.

Het is vandaag moeilijker om spontaan nieuwe mensen te leren kennen op café, daarom ben je welkom op ons online praatcafé!

Het volgende praatcafé gaat door op donderdag 18 november om 20 uur.

Het thema van deze avond is “Leven op het platteland en in de stad”. Gastspreker is Roxana Vilcu.

Roxana Vilcu is communicatiemedewerker plattelandsontwikkeling bij Europese organisatie AEIDL. Ze zal het onder andere hebben over haar eigen ervaring met verhuizen van een stad naar een dorp in België en de parallel met Roemenië. Over de nieuwe trend in Roemenië waarbij er door COVID-19 meer mensen naar de dorpen verhuizen en over verschillende initiatieven om leven in de stad of het platteland beter te maken. Daarna is er natuurlijk genoeg tijd om vragen te stellen en eigen ervaringen te delen.

Iedereen is welkom bij het online café. Schrijf je in en we sturen je een e-mail met de link om deel te nemen. Er kunnen maximum 15 mensen deelnemen zodat iedereen de kans krijgt om iets te zeggen.

Afspraken

Tijdens het praatcafé mag iedereen zijn/haar verhaal vertellen en antwoorden op elkaar. Het is wel belangrijk dat dit met respect gebeurt en dat iedereen de kans krijgt om uit te spreken.

Een moderator zorgt voor een goed verloop, je moet zelf voor een drankje zorgen. We sluiten af rond 22 uur met een conclusie en een thema voor het volgende praatcafé.

Nog enkele tips:

  • Test op voorhand of je microfoon en camera werken
  • Zet je microfoon uit als je niets zegt, dit om storend achtergrondgeluid te vermijden. Vergeet je microfoon niet opnieuw aan te zetten als je iets wil zeggen!

Nog vragen, suggesties of opmerkingen? Dan kan je een mail sturen naar  info@adrvlaanderen.be.

Datum

18 nov 2021
Verlopen!

Tijd

20.00 - 22.00

Een reactie achterlaten