ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Roemeense lente in Brussel

Zaterdag 13 april 2019 organiseert Arthis voor de 14de keer het grootste festival van de Roemeense gemeenschap in België: Roemeense Lente in Brussel.
Op het podium staan artiesten uit verschillende Roemeense regio’s, volksdansgroep Zamfira en bekende artiesten van Roemeense volksmuziek.
We presenteren dit jaar ook enkele muzikale sterren bekend van o.a. Eurovisiesongfestival en America’s Got Talent : Paula Seling, Laura Bretan en Olivier Kaye.
Roemeense Lente in Brussel is meer dan muziek alleen! Er zijn talrijke stands met tentoonstellingen, animatie en Roemeense artiesten die speciaal naar België komen. Ambachtslui presenteren hun kunde en kunst: borduurwerk, creaties in hout, prachtige handgemaakte Roemeense blouses en werk van hedendaagse kunstenaars. De kinderen van Arthis’ Creatieve Kinderateliers stellen hun workshops open terwijl leerkrachten het project LCCR (Talen en Burgerschap) voorstellen.
Ook aan traditionele Roemeense specialiteiten ontbreekt het niet: we verwelkomen iedere bezoeker met Roemeense gastvrijheid en traditionele gastronomie. Zo doen we er alles aan om de schoonheid en authenticiteit van Roemenië tot bij jou te brengen.  De werkgroep ADR-Toerisme zal weerom van de partij zijn met hun standje. Meer info in bijgevoegde tekstbericht.

locatie

Vismet
Pantsertroepensquare (Vismet)

Datum

13 apr 2019
Verlopen!

Tijd

12.00 - 17.00

organisator

Arthis
Website
http://www.arthis.org

Een reactie achterlaten