ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

In april dit jaar kon u het toneelstuk “Ongedoofde lichten”, georganiseerd door Agora For Life, bijwonen in de Roemeense Orthodoxe kerk in Antwerpen. Naar aanleiding van 30 jaar ADR-Vlaanderen, komt het Roemeense toneelgezelschap terug naar België om extra voorstellingen te geven.

Het toneelstuk gaat over de communistische periode, over de Roemeense elite die opgepakt, opgesloten, ondervraagd, gefolterd en geëlimineerd werd. Een noodzakelijk toneelstuk, een herinneringsstuk voor diegenen die die tijden hebben meegemaakt, maar vooral een toneelstuk om de essentie van het kwaad van de dictatuur te begrijpen.

De toneelvoorstellingen gaan door in november en doorkruisen West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg.

Hieronder volgen de data en locaties:

De voorstellingen wordt gespeeld in het Roemeens en zullen simultaan vertaald worden naar het Nederlands (projectie). Het toneelstuk duur 1.30 uur

Deuren open: 19.30 uur – aanvang voorstelling: 20 uur.

Tickets reserveren

Ticket(s) reserveren kan:

Ticket(s) betalen

De prijs van een ticket bedraagt € 15.  De tickets dienen op voorhand gereserveerd én betaald te worden. Het rekeningnummer van ADR-Vlaanderen is  BE90 7785 9751 7732.  Vermeld bij de overschrijving de datum en het aantal personen, dit om misverstanden te vermijden.

LET OP: De reservatie is pas definitief na betaling van de ticket(s).

Tickets zijn ook te koop aan de kassa op de avond zelf.

Nog niet ingeschreven voor de familiedag in Bokrijk?