ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

tentoonstelling Oneindige Zuil – Coloana Infinitului

De tentoonstelling is het sluitstuk van het online kunstenproject ‘Oneindige Zuil – Coloana Infinitului’ waar je de werken van de 19 talentvolle deelnemers kan bewonderen.

Je kan er ook de brochure meenemen met schilderijen, poëzie en verhalen van de deelnemers. Nieuwsgierig? Je kan de brochure ook online inkijken.

De tentoonstelling is vrij te bezoeken elk weekend van 4 juli tot en met 25 juli telkens van 14 uur tot 18 uur. Andere momenten zijn eventueel ook mogelijk op afspraak. Contacteer hiervoor Avdia via avdia.avrumutoae@gmail.com

Locatie

Gildenhuis, Gildenstraat 10a, 2170 Merksem (Antwerpen).

Vanaf het centraal station in Antwerpen kan je tram 2 of 3 nemen tot halte Merksem Gasthuishoeve of tram 6 tot halte Bredabaan (ongeveer 15 minuten). Parkeren kan gratis op straat.

Coronamaatregelen

Het dragen van een mondmasker is verplicht zowel binnen als buiten. Er zijn tegelijk maar een beperkt aantal mensen toegelaten in de zaal. Ben je ziek of heeft iemand in je naaste omgeving COVID-19 symptomen? Neem dan geen risico en blijf thuis.

ADR-groep

Wil je als ADR-groep deze tentoonstelling graag in je buurt organiseren? Neem dan contact op via info@adrvlaanderen.be en we bekijken wat mogelijk is.

Datum

04 - 22 jul 2021
Verlopen!

Tijd

14.00 - 18.00

Een reactie achterlaten